Örümcek âdem kabilinden hırsız… Bina katından girdiği villadan bezgi eşyası ve üzeri arakçı koca kamerada

Örümcek insan kabil eşkıya… Çatı katından girdiği villadan süs eşyası ve kıyafet çalan şahıs kamerada

SAMSUN – Samsun’da eşkıya gözüne kestirdiği evlerin çatı katından girerek ziynet eşyası ve faça çaldı. O anlar düzenlilik kameralarına yansıdı.

Görüngü, Atakum ilçesi Deniz Boyu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 evi gözüne kestiren eşkıya sırasıyla evlere girmeye başladı. Girmeye başladığı evlerden sırasıyla 7 gram altın, 2 pırlanta yüzük oyunu ve çokça sayıda faça araklayan haydut kaçarken yakayı ele verdi. Evlerden aldığı eşyalarla plakasız motosikleti ile kaçan harami giderken eşyaları koyduğu çantalardan birini düşürdü. Çantayı ahzetmek için hoşgörüsüz dönen hırsız, polis ekiplerince yakalandı.

Olayı anlatan emekli Komiser Yunus Aksu, “Habbe balkonunda yatıyorum. ‘Hırsız var’ diye bağırdılar. Ben bile zahmetli saha komiseri olduğum üzere hakeza şeylere duyarlıyım. Dakikasında atladım geldim. Harami evden inmiş ve motosikleti çalıştırmaya uğraşıyor. Etrafını sarmıştık. O tam bir anda kaçtı. Polis Güçleri çağırdık. Polis Güçleri kameralara bakıyorken o eşkıya bu sırada gitmiş eksantrik eve gitmiş. Oradan üstelik alacağını almış. Çaldıklarını koyduğunu çanta düşünce yakalandı. Görüntüleri izleyince tırmandığını görüyoruz” dedi.

Güvenlik kameralarını inceleyen kent sakinlerin aynı hırsızın bu kat yanındaki aynı kişiyle 22 Ağustos tarihinde televizyon çaldığı görüntüler kameraya yansıdı.

Share: