Samsun’daki kazada ölen cet ve oğlu Ordu’da defnedildi

Samsun’un Terme ilçesinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden cet ile oğlunun cenazeleri, memleketleri Ordu’nun İkizce ilçesinde toprağa verildi.

Baba Dünya Malı ve oğlu Alemdar Referans’ın cenazeleri, yakınları marifetiyle Samsun’dan alınarak Ordu’ya getirildi.

Daha bilahare Ünye Belediyesinde işçi namına çalışan Alemdar Kaynarca için şehremaneti uğrunda tören düzenlendi.

Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş’un dua ettiği törende konuşan Ünye Belediye Reisi Başkanı Hüseyin Besili, “Kelimelerin kifayetsiz kaldığı beş on dilimindeyiz. Himmet arkadaşımız Alemdar Kaynar ve babası Ömer Mebde’ı dramatik bire bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız iri.” dedi.

Törene, Okuş’un ailesi, yakınları ve mesai arkadaşlarının beraberinde DOĞRU Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Doğru Argan katıldı.

Cet ve oğlunun cenazeleri, arkası sıra götürüldükleri İkizce ilçesi Şentepe Mahallesi’ndeki camide öğle kılınan cenaze namazı sonrası aile mezarlığına defnedildi.

Samsun’un Terme ilçesinde, M.A’nın kullandığı 34 ENV 472 plakalı araba, Uran Kavşağı’nda otopark edilen 52 AAS 990 plakalı otomobilin arkasında bekleyen Vücut Fon (72) ve oğlu Önder Eşme (40) ile park halindeki araca çarpmıştı. Kazada, ağababa ve oğlu görüngü yerinde hayatını kaybetmişti.

Share: