Mardin Valisi Demirtaş, gençlerle benzeri araya geldi

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başbuğ Vekili Mahmut Demirtaş, Romanya ve Bulgaristan’daki kayran çalışmalarını tamamlayarak dönen gençlerle aynı araya geldi.

Ilbay Demirtaş, Büyükşehir Belediyesi ve Il olarak herhangi bir antlaşma geleceğin teminatı olan gençlerin beraberinde olacaklarını belirterek, gençlere müteveccih yatırımlara cevvaliyet kesmeden bitmeme edeceklerini söyledi.

Romanya ve Bulgaristan’daki edindikleri deneyim ve deneyimlerini Ilbay Demirtaş ile paylaşan çoluk çocuk ve Cahillik Merkezi sorumlusu Ayşenur Güner kendilerine verilen desteklerden yağlık Demirtaş’a teşekkür etti.

Gençler, 5 gün süren meydan çalışmaları kapsamında, Bükreş Büyükelçiliği, Romanya Diplomasi Enstitüsü, Bükreş Arsıulusal Maarif Okulu, Güneydoğu Avrupa Yasa Aplikasyon Merkezi (SELEC), Romanya İşadamları Derneği (TİAD), Romanya Müslümanları Derneği, Ovidius Üniversitesi, Romanya Başkonsolosluğu, Romanya Demokrat Türk Birliği Bilgisizlik Kültür Merkezi, Yunus Emre Kültür Sarayı ve tarihi mekanları ülfet etti.

Share: