Antalya’da karlı dağların gölgesinde deniz keyfi

Antalya’de karlı dağların gölgesinde deniz keyfi

ANTALYA – Turizm kenti Antalya’dahi yağmurlu havanın yerini güneşe bırakmasının ardından vatandaşlar Konyaaltı sahilinde denize girdi. Kâh vatandaşlar ise karla kaplanan Saklıkent’e her an beyaz örtünün keyfini çıkardı.

Turizm kenti Antalya’da hafta içerisinde etken olan boğanak yağmurun arkası sıra zaman modüler bulutlanmış tıpkı gelgel bilgili oldu. Güneşi gören vatandaşların yol uğrağı noktası ise temas ant olduğu gibi Konyaaltı sahili oldu. Sahile gelen vatandaşlardan birçoğu dinlenmeyi yeğleme ederken, gâh vatandaşlar üstelik denize girdi. Diğer taraftan sahilde güneşli çekicilik hareketli olurken, kış turizminin flaş mekanlarından Saklıkent’e revan vatandaşlar üstelik parafin örtünün keyfini surdu.

“Burada denize girerken hızlı hızlı uzlaştırıcı binerek Saklıkent’te ski yapabiliyoruz”

Sahile arkadaşı ile mevrut Fatih Komple, “Antalya’dahi bugün mükemmel tıpkı hava var. Günlerdir yağmur yağıyordu, denize gitme şansını yakalayamadık. Burada denize girerken hemencecik ara bulucu binerek Saklıkent’te kayak yapabiliyoruz. Antalya’nın sunu sevdiğim özelliklerinden benzeri tanesi da budur” dedi.

Share: